Noi modalitati de comunicare. Actualizarea termenilor si conditiilor

 Miercuri, Iulie 12, 2023

Dragă client,

Suntem bucuroși să îți aducem la cunoștință că am efectuat anumite modificări în termenii și condițiile noastre de utilizare de la FulgerHost.ro, pentru a-ți oferi o experiență îmbunătățită și pentru a răspunde mai bine nevoilor tale.

Iată principalele actualizări pe care le-am făcut:

  1. Notificări telefonice: Începând de astăzi, vom adăuga un nou canal de comunicare pentru anumite situații importante. În cazul unor actualizări esențiale, probleme de securitate sau evenimente urgente, vom efectua notificări telefonice către tine. Te rugăm să consulți noile noastre termeni și condiții pentru a obține mai multe detalii cu privire la aceste situații specifice.

  2. Opțiunea de a nu fi contactat telefonic: Înțelegem că preferințele de comunicare pot varia de la un client la altul. Dacă nu dorești să primești notificări telefonice, poți opta să ne informezi prin una din următoarele modalități:

    • Trimite-ne o solicitare pe adresa de email admin@fulgerhost.ro, menționând clar că nu dorești să fii contactat telefonic.
    • Deschide un tichet în zona de clienți și menționează solicitarea ta de a nu fi contactat telefonic.

Vrem să subliniem că această actualizare are scopul de a asigura o comunicare mai rapidă și eficientă cu privire la situațiile de mare importanță, fără a ne dori să te deranjăm fără rost. Înțelegem importanța confidențialității și vom respecta în continuare preferințele tale.

Te încurajăm să consulți versiunea actualizată a termenilor și condițiilor noastre disponibilă pe site-ul nostru. Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de asistență va fi bucuroasă să te ajute.

Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că alegi FulgerHost.ro. Ne bucurăm să fim partenerul tău de încredere în domeniul hostingului.

 

Cu stimă,

Echipa FulgerHost.roPowered by WHMCompleteSolution