Migrare de la cPanel la DirectAdmin

 Luni, Iunie 6, 2022

Bun gasit,

 

Dorim sa va anuntam trecerea in perioada urmatoare a serviciilor de Gazduire Web de pe platforma cPanel pe DirectAdmin.

 Administrarea serviciului de gazduire din contul client va fi 95 % la fel.

 

Argumente in favoarea DirectAdmin

1. Preturin nejustificate la cPanel

   Este binecunoscut faptul ca in ultimii ani producatorul platformei cPanel a practicat o marire incredibila a preturilor. Spre exemplu, in 2017 o licenta de cPanel Server costa 30 USD iar acum ea costa 45 USD + 0.175 USD/cont lunar. Pentru un server cu 1000 conturi pretul ajunge la 240 USD. Am plecat de la 30 USD.

   Aceasta politica a cPanel de crestere a preturilor se dovedeste putin predictibila. In decurs de 2 ani a majorat de 2 ori tarifele si consideram ca nu se va opri.

   Aceasta abordare a lor este putin agreata atat de noi cat si de clientii din intreaga lume. Astfel, singura solutie devine adoptarea unei alte platforme cu preturi decente si facilitati similare.

   Stiti ca toate costurile se regasesc intr-un final in facturile dvs. Consideram de datoria noastra sa gasim solutii alternative de costuri si sa incercam, pe cat posibil, sa nu venim catre dvs cu mariri de tarife. Pe toti ne deranjeaza maririle.

2. em>Aceleasi facilitati

   Am adus in echipa noastra specialisti pentru DirectAdmin pentru a face trecerea aproape insesizabila si pentru a va crea un minim disconfort. Astfel, la fel ca pe platforma cPanel, serviciile de gazduire de pe DirectAdmin vor avea toate functiile necesare in contul client in pagina de administrare a serviciului asa cum v-ati obisnuit.

   DirectAdmin ofera aceleasi servicii intr-o interfata la fel de prietenoasa (poate chiar mai prietenoasa decat cPanel) insa are cateva facilitati care nu se regasesc in cPanel.

   Mutarea se face de catre noi, anuntat si cu downtime minim. Totul va functiona la fel, mail, site, etc.

3. Organizare Excelenta

   Conturile de gazduire pe platforma DirectAdmin au o organizare mult mai buna si mai intuitiva. Fiecare domeniu si subdomeniu din cont are folderele sale specifice care permit gestionarea site-urilor gazduite in mod absolut independent unul de celalalt.

4. IP-uri dedicate pentru fiecare domeniu

   In DirectAdmin fiecare domeniu si addon-u (atat cel principal cat si celelalte addon) poate primi un IP Dedicat. Ni s-a cerut de multe ori aceasta facilitate care nu putea fi implementata in cPanel.

5. Backup Personalizat

   Serviciul de backup in DirectAdmin este mai intuitiv si poate fi personalizat in functie de necesitatile de stocare si restaurare ale fiecarui utilizator. In plus, continuam sa oferim backup zilnic si lunar de arhiva prin intermediul JetBackup.

   Daca nu stiati, suntem unul din putinii provideri din Romania care ofera backup pe o perioada asa lunga complet gratuit si accesibil in contul client.

6. Asistenta la acelasi nivel

   Serviciul de asistenta tehnica pentru DirectAdmin va fi la acelasi nivel de calitate si competenta cum este si pentru cPanel.

7. Aceleasi servicii aditionale

   Si pe DirectAdmin veti regasi aceleasi servicii atitionale cu care v-ati obisnuit. LiteSpeed si LsCache, Softaculous, SitePad, Cloudlinux, Imunify, AWstats, SpamAssasin, etc.

   Nimic nu se schimba in ceea ce priveste serviciul de email. Aceleasi conturi, aceleasi parole, toate mailurile la locul lor. Ne ingrijim in mod special de acest aspect.

   

Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa va exprimati refuzul clar de schimbare a platformei de administrare a serviciilor, puteti raspunde la acest email.

Vom fi interactivi cu dvs si va vom oferi toata asistenta necesara.

 

IMPORTANT

Aceasta schimbare este strict in avantajul dvs, evita sau ofera alternativa excelenta la maririle de preturi practicate de cPanel.

Vom anunta punctual momentul inceperii si cel al finalizarii mutarii pentru fiecare cont in parte. Pentru a ne asigura ca totul va fi ok, vom face mutarea individual pentru fiecare pachet de gazduire, vom verifica manual si vom superviza tot procesul. Mutarile vor incepe in aproximativ 5 zile si estimam ca vor dura cateva luni. Este un proces de durata.Powered by WHMCompleteSolution