Serviciile de Backup la Fulgerhost.ro

 Miercuri, Martie 9, 2022

Fulgerhost.ro anunta implementarea cu succes a serviciului de backup pentru pachetele de gazduire web la un nivel de securitate si portanta excelent in Romania. Totul este GRATUIT si accesibil oricand.

In contextul actual, Fulgerhost.ro a implementat 3 sisteme de backup pentru a asigura in orice conditii datele clientilor sai in cazuri exceptionale.

Backup Zilnic
Pentru serviciile de gazduire web realizam backup zilnic al datelor pe server de stocare dedicat in acelasi datacenter. Pastram 15 backup-uri zilnice pentru acces la versiunile datelor din fiecare zi in urma, nu mai mult de 2 saptamani.
Accesul la acest sistem de backup este gratuit si poate fi utilizat de fiecare client din panoul de control cPanel de la sectiunea JetBackup. Clientii pot vizualiza, descarca sau restaura direct fisiere si baze de date in cazul in care au nevoie de versiuni precedente.

Backup Saptamanal
Al doilea tip de backup al datelor il realizam odata pe saptamana pe servere din Olanda si Germania. Acest backup nu este accesibil in panoul de control pentru clienti. El functioneaza ca o asigurare in cazul in care ceva grav se intampla in datacenter-ul din Romania. Este conceptul de Dezaster Recovery. Serviciul este de asemenea Gratuit.
Aceste date se reimprospateaza odata pe saptamana si pot fi accesate in caz de dezastru in Romania. Am simulat un recovery si am obtinut un termen de maxim 5 zile pentru a instala si a disponibiliza serviciile in alta locatie din Europa sau Statele Unite in caz de dezastru.

Backup Lunar
Realizam deasemenea un backup de arhiva odata pe luna pe serverele Google din Finlanda. Aceste backup-uri sunt o reasigurare a backup-ului saptamanal. Deasemenea, aceste backup-uri sunt pastrate cel putin 2 ani. Rolul lor este si acela de a face restore pentru acei clienti care revin dupa mai mult de 30 de zile si doresc reactivarea serviciilor si recuperarea datelor sterse.
Serviciul este Gratuit insa accesul la date si restore-ul la cerere se tarifeaza in functie de dimensiunea arhivei si de vechimea acesteia. In caz de dezastru si imposibilitatea utilizarii backup-ului saptamanal din Olanda si Germania, recovery se va face fara costuri.

Dorim sa asiguram toti clientii nostri de faptul ca securitatea si integritatea datelor reprezinta pentru noi o preocupare principala in activitatea pe care o desfasuram. Nu de putine ori s-a intamplat ca anumite firme sa piarda datele sau sa se inchida din diferite motive iar datele sa fie pierdute. Noi dorim sa asiguram si sa ne angajam in fata dvs. ca avem ca si punct central de preocupare evitarea unor asemenea incidente.

IMPORTANT:

Acest email este informativ si priveste detaliile procedurale si contractuale ale site-ului nostru. Nu este un email publicitar.

Powered by WHMCompleteSolution