Protectia emailului tau cu SpamExperts

 Sâmbătă, Decembrie 12, 2020

Fulgerhost.ro iti aduce acum cele mai bune servicii impreuna cu protectia completa a mesajelor de email din contul tau. Alege sa primesti doar emailurile legitime cu SpamExperts.

Timp pentru tine
De multe ori ai pierdut timp la sortarea si stergerea emailurilor nedorite. Utilizand SpamExperts, vei economisi acest timp si vei putea sa te ocupi de activitatile cu adevarat importante.
Serviciul garanteaza filtrarea 99 % a emailurilor de tip SPAM care sigur te deranjeaza.

Virusi si Malware
Cele mai frecvente atacuri cibernetice se realizeaza prin intermediul mesajelor email. Primesti un email aparent legitim si dai click pe atasament. In acel moment dispozitivul tau poate fi infectat iar datele tale, corespondenta ta si informatiile confidentiale vor fi expuse.
SpamExperts utilizeaza scanarea emailurilor tale inainte de a ti le livra in casuta postala. Daca identifica astfel de emailuri, va proceda la plasarea lor in carantina.

Phishing
Nu de putine ori se poate intampla sa primesti emailuri aparent legitime de la site-uri sau banci cu care lucrezi. Aceste emailuri, denumite si phishing, intentioneaza sa iti fure datele de autentificare si sa fraudeze conturile tale. Uneori iti este greu sa iti dai seama, continutul emailului, site-ul pe care te directioneaza si alte elemente vizuale sunt aproape identice.
Alege sa nu mai primesti astfel de emailuri utilizand SpamExperts.

Activare in minute
Serviciul SpamExperts se poate activa in doar cateva minute iar configurarea acestuia este foarte simpla. In plus, ne poti solicita noua sa ti-l configuram daca doresti.
Nu schimbi nimic in modul de utilizare a serviciului de email. Nu trebuie sa configurezi altfel dispozitivele tale, nu accesezi webmail altfel. Doar vei fi protejat.
Vei avea doar un panou de control SpamExperts accesibil din contul client Gazduire.Net sau din cPanel unde vei vedea si administra emailurile blocate si activitatea domeniului tau in ansamblu.

Doar 2 Euro/luna
Poti avea acest serviciu pentru numai 2 Euro pe luna.

Siguranta ta si a afacerii tale sunt foarte importante. Serviciul SpamExperts este recomandat si oferit de noi dupa ce l-am testat si il folosim cu succes.


Fulgerhost.ro
Mereu alaturi de tine!!!Powered by WHMCompleteSolution