Puncte de Loialitate

Programul de Loialitate FulgerHost.ro vine cu recompense, facilitând accesul la numeroase experiențe și cadouri speciale.Prin intermediul programului, clientii colectează puncte, obțin oferte exclusive și experiențe personalizate.


Avantaje


Un program de loialitate gratuit pentru toti clientii FulgerHost.ro. Se primesc puncte de loialitate la fiecare comandă achitată, depunere fonduri, inscriere in sistemul de afiliere, inscriere in sistemul de loialitate (doar pentru clientii inregistrati inainte de 24.04.2023), puncte aniversare, iar Membrii în program au acces permanent la informații privind punctele de loialitate în contul de client. Fiecare actiune reprezinta un numar de puncte dupa cum urmeaza:


Conditii generale


Punctele de loialitate se acumuleaza cu alte reduceri sau promotii;

Se acordă puncte și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de loialitate;

Punctele de loialitate nu au un termen de valabilitate;

Punctele de loialitate pot fi transferate in credit in momentul in care se atinge 1.0000 puncte, care este echivalentul cu 1 euro;

Punctele de loialitate nu sunt transferabile;

Daca o comanda se anuleaza in termen de 14 zile, punctele de loialitate de pe comanda respectiva se vor anula.
Intrebari frecvente
Prin Programul de loialitate vei primi puncte pentru toate cumpărăturile făcute. Înscrierea în programul nostru de loialitate este complet gratuită, dar trebuie respectati termenii si conditiile.
Vei fi recompensat cu puncte pentru toate achizițiile făcute pe fulgerhost.ro. Pentru fiecare comandă primești un număr de puncte. Punctele vor fi încărcate în contul tău de client în momentul în care statusul comenzii este FINALIZATĂ.
Punctele de loialitate nu pot fi transferate catre un alt client.
1.0000 puncte reprezinta 1 euro.
Punctele de loialitate pot fi consumate partial. Trebuie doar sa faci conversia din puncte de loialitate in credit.
Da, vom transfera toate punctele utilizate pe comanda inapoi in cont sub forma de credit.

Powered by WHMCompleteSolution