Toate serviciile gratuite includ:
Intrebari Frecvente
Serviciile gratuite sunt oferite doar pentru o perioada de timp. Perioada de timp a serviciilor gratuite difera de la categorie la categorie.
Daca nu ai facut upgrade la un alt plan al serviciului, fisierele, baza de date si orice altceva legat de serviciu, este complet sters fara ca datele sa mai poata fi recuperate.
Poti face upgrade la finalul penultimei zile de utilizare a serviciului gratuit. Serviciul v-a fi sters in ultima zi a perioadei gratuite.
Pentru implementarea unui sistem antifrauda am adaugat suma de 9999 euro pentru fiecare comanda gratuita. Pentru a putea avea serviciul gratuit este necesar sa folositi cuponul specific pentru serviciul respectiv, iar apoi serviciul poate fi comandat cu 0 euro.
Deoarece platforma nu permite afisarea cat timp aveti pana cand serviciul va fi anulat automat, va va arata ca serviciul va fi facturat într-o luna, dar nu va faceti griji, serviciul va fi activ doar pentru perioada gratuita.
Deschideti un tichet in zona clientilor sau scrieti-ne pe livechat si vaă vom oferi cu siguranta raspunsul la această întrebare.
Da, este posibil. Fiecare client poate comanda un serviciu gratuit din fiecare categorie de servicii gratuite, de exemplu, un serviciu de gazduire web gratuit si unul de la fivem, dar nu puteti comanda niciodata, de exemplu, doua servicii fivem.

Powered by WHMCompleteSolution