Istoric

Suntem pe piaţă de la inceputul anului 2017 purtând numele de FulgerHost. Totul a început de la un Reseller SA-MP cu câțiva clienţi lunar, iar până în prezent am ajuns să avem mai multe servicii cu peste 100 de clienți.
Dispunem de un datacenter de la Annarsy SRL, echipat cu sisteme de protecţie la standarde ridicate şi cu o conexiune redundată la internet ce beneficiază de peering cu toţi providerii din România, dar şi de legături directe internaţionale. Acest lucru, împreună cu cunoştinţele solide ale echipei noastre tehnice, ne permite să oferim soluţii profesionale de găzduire jocuri, gazduire web și gazduire VDS.
În data de 27 mai 2020 am înregistrat firma oficial sub numele de TELEKI MICHAEL - FRANCISC PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, fondatorul fiind Teleki Michael - Francisc.
La data de 01.06.2020 Fulgerhost a oprit serviciile de găzduire gratuite și inregistrările de domenii gratuite, urmând ca din data de 15.06.2020 sa faca un nou proiect numit Găzduire Gratis, proiect desfășurat sub firma TELEKI MICHAEL - FRANCISC PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, proiectul fiind oprit in decembrie, 2020.

Suport

Programul echipei noastre este de L-V, între orele 10:00 și 22:00, însă pentru probleme tehnice vă stăm la dispoziție și în afara orelor de program. Treaba noastră este să ne asigurăm că rețeaua este disponibilă 24/7 la parametrii optimi.
Astfel, pentru orice problemă legată de rețea (incluzând, dar fără a se limita la probleme legate de defectarea echipamentelor, întreruperea serviciilor de energie electrică și conectivitate internet, atacuri DDoS, încercări de pătrundere neautorizate, etc) facem tot posibilul să intervenim în timp util, fără a provoca downtime echipamentelor clienților.

Date firmă

Nume firmă: Teleki Michael-Francisc PFA
Reg. com: F02/318/2020
CUI: 42549765
Cod CAEN: 6311

Altele