Model Server Procesor Placa grafica Memorie Spatiu de stocare Trafic

SD-1

Intel Core i7-6700 Fara 32 GB DDR4 2 X 500 GB SSD RAID 1 Nelimitat
€49.63 EUR /lu
Comanda

SD-2

Intel Xeon E3-1246V3 Fara 32 GB DDR4 2 X 2 TB HDD RAID 1 Nelimitat
€55.22 EUR /lu
Comanda

SD-3

Intel Xeon E5-1650V2 Fara 128 GB DDR4 2 x 240 GB SSD Nelimitat
€73.78 EUR /lu
Comanda

SD-4

AMD Ryzen 7 1700X Fara 64 FB DDR4 2 x 512 GB SSD Nelimitat
€62.95 EUR /lu
Comanda

SD-5

AMD Ryzen 7 PRO 1700X Fara 64 GB DDR4 2 x 2 TB HDD si 2 x 512 GB SSD Nelimitat
€101.63 EUR /lu
Comanda

SD-6

Intel Core i7-7700 GeForce GTX 1080 64 GB DDR4 2 x 512 GB SSD Nelimitat
€172.10 EUR /lu
Comanda
  Avantajele de a utiliza un server dedicat

  Performanță și viteză: Oferă resursele hardware dedicate, astfel încât performanța serverului poate fi mult mai bună decât în cazul în care trebuie să le împarti cu alte site-uri sau aplicații.

  Securitate și control: Un server dedicat oferă un nivel mai mare de securitate și control. Administrarea serverului este complet în mâinile utilizatorului, ceea ce înseamnă că acesta poate aplica măsuri de securitate specifice și poate personaliza configurarea serverului pentru a se potrivi nevoilor sale specifice.

  Flexibilitate: Utilizatorii pot instala și personaliza aplicațiile și software-ul după cum doresc. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot beneficia de soluții de găzduire personalizate care să se potrivească nevoilor lor specifice.

  Uptime: Oferă un nivel ridicat de disponibilitate a site-ului sau aplicației, deoarece nu există riscul de a împărți resursele cu alte site-uri care ar putea să încetinească performanța serverului.

  Intrebari frecvente
  Un server dedicat este un computer care este dedicat exclusiv unei singure aplicații sau client. Acesta poate fi utilizat pentru a găzdui site-uri web, aplicații sau servicii online și este instalat și configurat pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorului. Un server dedicat oferă resurse hardware dedicate, cum ar fi procesoare, memorie RAM, stocare și lățime de bandă. În timp ce o soluție de găzduire partajată împarte aceste resurse între mai mulți utilizatori, un server dedicat oferă întreaga putere de procesare și stocare pentru o singură aplicație sau site web.
  Da, este recomandat să aveți cunoștințe minime de administrare a serverelor dacă doriți să utilizați un server dedicat.
  Alegerea dintre VPS (Virtual Private Server) și server dedicat depinde de nevoile și resursele fiecărei companii sau utilizatori individuali. Un VPS este un server virtualizat, care rulează pe o mașină fizică. Această mașină virtuală poate fi configurată pentru a se comporta ca un server dedicat, cu o cantitate specifică de resurse (CPU, RAM, spațiu de stocare, lățime de bandă) alocate în mod exclusiv utilizatorului. Pe de altă parte, un server dedicat este o mașină fizică dedicată exclusiv utilizatorului, care poate fi configurată în orice mod dorit. Aceasta oferă resurse nelimitate și poate fi optimizată pentru a rula anumite aplicații și programe.
  Da, puteți găzdui servere de jocuri pe un server dedicat. De fapt, multe servere de jocuri sunt găzduite pe servere dedicate. Un server dedicat vă oferă control total asupra resurselor de sistem, astfel încât să puteți configura și optimiza serverul de jocuri exact așa cum doriți.
  Un server dedicat se activeaza in mod normal in cateva minute dar in unele cazuri poate sa durezepana la 72 de ore.
  Da, se pot aduce modificari hardware serviciului dumneavoastra. In functie de ceea ce are nevoie clientul putem sa oferim si un pret.
  Da, alocarea ip-urilor se poate face direct din zona clienti. Alocarea unui IP dureaza in mod normal cateva minute.

  Powered by WHMCompleteSolution