Anunt important - FulgerHost.ro împlineste 3 ani! Reducere de 15% la toate serviciile!

 Luni, MaI 29, 2023

Dragi clienți,

 

Avem o veste specială de împărtășit cu voi! În această zi minunată, ne bucurăm să anunțăm că FulgerHost.ro împlinește 3 ani de la înființare! Vrem să împărtășim această realizare cu voi, clienții noștri loiali, care ați fost alături de noi în această călătorie incredibilă.

Pentru a celebra această ocazie specială, vă oferim o promoție unică! Astăzi, pe 29.05.2023, toate serviciile noastre vor beneficia de o reducere impresionantă de 15%! Acest discount se aplică atât în cazul înregistrării, reinnoirii sau transferului de domenii, cât și în cazul altor servicii pe care le oferim.

Suntem recunoscători pentru susținerea voastră constantă și pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o de-a lungul acestor 3 ani. Vrem să vă mulțumim pentru că sunteți parte din comunitatea noastră și că ați ales să ne încredințați nevoile voastre de gazduire web.

Pentru a beneficia de această reducere specială, pur și simplu accesați site-ul nostru și utilizați codul promoțional "ANIVERSAR3" la finalizarea comenzii. Este o oportunitate unică de a economisi și de a profita la maximum de serviciile noastre de înaltă calitate.

Ne-am propus întotdeauna să oferim cele mai bune soluții de gazduire web și să fim alături de voi în fiecare etapă a dezvoltării voastre online. Aniversarea a 3 ani de existență reprezintă un moment de mândrie și de recunoaștere a muncii noastre, dar și a faptului că suntem aici pentru voi, clienții noștri valoroși.

Vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul vostru și pentru alegerea de a face parte din familia FulgerHost.ro. Ne dorim să fim alături de voi și în continuare, oferindu-vă servicii excelente și soluții personalizate pentru nevoile voastre de gazduire web.

 

Cu sinceritate și recunoștință,

Echipa FulgerHost.roPowered by WHMCompleteSolution