Alege ce server ti se potriveste
dorintelor tale

Activare automata

Toate serviciile noi comandate sunt automat activate de catre sistemul nostru de automatizare. Ve-ti primi serviciul imediat dupa plata serviciului.

24/7 Support

Vi se pare inacceptabil sa asteptati ore, eventual zile pentru un raspuns la solicitarile de asistenta tehnica? Echipa fulgerhost.ro va raspunde in cel mai scurt timp.

99% Uptime

Mentinem si sustinem disponibilitatea serviciilor fulgerhost.ro la cele mai mari standarde de functionare pentru clientii nostri.

Performanta garantata

Fulgerhost.ro garanteaza performanta serviciilor. Nemultumit de calitate? Oferim posibilitatea de returnarea banilor in termen de 14 zile de la contractare.

Servere de test

Players

/

Players

/

Players

/

Intrebari recente

Dupa ce comanda a fost plasata puteti plati serviciul comandat prin Paysafecard, Paypal, Skrill, Card sau transfer bancar.
Dupa ce factura a fost achitata, veti primi pe email datele de conectare la panoul de control si FTP.
Dupa ce ati facut comanda de serviciul dorit, in contul de client a fost emisa factura in care gasiti suma si datele bancare. Dupa ce plata a fost efectuata ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata prin ticket, prin livechat sau prin email la adresa admin@fulgerhost.ro in care specificati email-ul contului de pe FulgerHost.ro. Dupa ce se face confirmarea serviciul comandat va fi activat imediat.
Nu! Serviciile comandate de pe site, in momentul in care exista o oferta disponibila, au valabilitate pana in momentul in care renuntati la serviciul activ sau serviciul a fost anulat din cauza neplatii ultimei facturi.
Pentru plata cu paysafecard, dupa plasarea comenzii, trebuie sa deschideti un ticket si sa transmiteti codul paysafecard. Pentru plata cu Skrill puteti trimite banii aferenti serviciului la adresa de mail telekimichael22@gmail.com

Parerile clientilor

Jianu Alexandru ~

Lucrez de aproape un an cu ei și m-au ajutat mult. Recomand cu încredere serviciile fulgerhost.!

Bnk Claudiu ~

Cel mai bun host! #FulgerHost Never Die

Eduard Rumanovsky ~

Serviciile si ofertele lor sunt accesibile, administratorul firmei este cat se poate de respectos si iti ofera cel mai avantajos serviciu pentru planul de dezvoltare pe care doresti sa il urmezi. In ultimul timp am observat un raspuns mai greoi la tickete insa trebuie sa il intelegem ca este doar un singur om impartit in 3 parti. Munca, firma si facultate. Ii doresc multa bafta in acest start-up, se vede ca o face din pasiune si ca prin perseverenta va putea ajunge departe

News

Mar 28th

Modificari noi aduse preturilor la domenii.

Deoarece dorim sa avem cele mai bune preturi de servicii de inregistrare domenii am decis sa adaugam inca un furnizor pentru acestea, asa ca, incepand cu 28.03.2023, am creat un nou parteneriat cu inca un furnizor, prin urmare preturile s-au modificat astfel:   TLD Pret nou Pret vechi Oferta activa .ro 9 euro la inregistrare 15 ...

Mar 14th

FulgerHost lanseaza primele servicii de dedicat.

Dupa enorm de multe asteptari, amanari, gandiri, calcule si frustari, FulgerHost.ro anunta lansarea primelor servicii de gazduire dedicat. Dupa mult timp acest lucru a devenit realitate.   De ce a durat atat de mult sa punem la dispozitie serviciile? Serviciul de gazduire dedicat a luat atat de mult timp deoarece am cautat sa oferim servicii ...

Powered by WHMCompleteSolution