Alege ce server ti se potriveste
dorintelor tale

Activare automata

Toate serviciile noi comandate sunt automat activate de catre sistemul nostru de automatizare. Ve-ti primi serviciul imediat dupa plata serviciului.

24/7 Support

Vi se pare inacceptabil sa asteptati ore, eventual zile pentru un raspuns la solicitarile de asistenta tehnica? Echipa fulgerhost.ro va raspunde in cel mai scurt timp.

99% Uptime

Mentinem si sustinem disponibilitatea serviciilor fulgerhost.ro la cele mai mari standarde de functionare pentru clientii nostri.

Performanta garantata

Fulgerhost.ro garanteaza performanta serviciilor. Nemultumit de calitate? Oferim posibilitatea de returnarea banilor in termen de 14 zile de la contractare.

Servere de test

Counter Strike 1.6

177.54.152.22:27015

Players

32 / 32

Minecraft

54.37.129.175:25565

Players

0 / 1000

San Andreas Multiplayer

188.212.102.77:7777

Players

0 / 50

Intrebari recente

Dupa ce comanda a fost plasata puteti plati serviciul comandat prin Paysafecard, Paypal, Skrill, Card sau transfer bancar.
Dupa ce factura a fost achitata, veti primi pe email datele de conectare la panoul de control si FTP.
Dupa ce ati facut comanda de serviciul dorit, in contul de client a fost emisa factura in care gasiti suma si datele bancare. Dupa ce plata a fost efectuata ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata prin ticket, prin livechat sau prin email la adresa admin@fulgerhost.ro in care specificati email-ul contului de pe FulgerHost.ro. Dupa ce se face confirmarea serviciul comandat va fi activat imediat.
Nu! Serviciile comandate de pe site, in momentul in care exista o oferta disponibila, au valabilitate pana in momentul in care renuntati la serviciul activ sau serviciul a fost anulat din cauza neplatii ultimei facturi.
Pentru plata cu paysafecard, dupa plasarea comenzii, trebuie sa deschideti un ticket si sa transmiteti codul paysafecard. Pentru plata cu Skrill puteti trimite banii aferenti serviciului la adresa de mail telekimichael22@gmail.com

Parerile clientilor

Jianu Alexandru ~

Lucrez de aproape un an cu ei și m-au ajutat mult. Recomand cu încredere serviciile fulgerhost.!

Bnk Claudiu ~

Cel mai bun host! #FulgerHost Never Die

Eduard Rumanovsky ~

Serviciile si ofertele lor sunt accesibile, administratorul firmei este cat se poate de respectos si iti ofera cel mai avantajos serviciu pentru planul de dezvoltare pe care doresti sa il urmezi. In ultimul timp am observat un raspuns mai greoi la tickete insa trebuie sa il intelegem ca este doar un singur om impartit in 3 parti. Munca, firma si facultate. Ii doresc multa bafta in acest start-up, se vede ca o face din pasiune si ca prin perseverenta va putea ajunge departe

News

Jun 26th

Reduceriile lunii iunie

Asa cum v-am obisnuit in fiecare luna, intr-o anumita perioada avem reduceri. In perioada 27.06.2022 - 01.07.2021 am pregatit pentru voi o multime de reduceri avantajoaze. In grila ce urmeaza gasiti reducerile aplicate in aceasta perioada:   FiveM   Denumire serviciu Pret fara reducere Pret cu reducere Cod promotional* FiveM ...

Jun 6th

Migrare de la cPanel la DirectAdmin

Bun gasit,   Dorim sa va anuntam trecerea in perioada urmatoare a serviciilor de Gazduire Web de pe platforma cPanel pe DirectAdmin.  Administrarea serviciului de gazduire din contul client va fi 95 % la fel.   Argumente in favoarea DirectAdmin 1. Preturin nejustificate la cPanel    Este binecunoscut faptul ca in ultimii ani ...

Powered by WHMCompleteSolution